Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Π.E είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών αντικειμένων με τη μέθοδο injection κυρίως στον Ελλαδικό χώρο. Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Π.E ιδρύθηκε το 1997 απο τους Βαρβατσούλη Παναγιώτη και Τσιγκρέλη Αναστάσιο. Η εταιρεία συνεχίζει εως σήμερα  να προσφέρει προϊοντα υψηλής ποιότητας.


Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Π.E με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει παράγει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για του πελάτες της και πάντα με βασικό γνώμονα την βελτίωση και εξέλιξη και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Π.E διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων που καλύπτει πολλές ανάγκες τις αγοράς.


Διαθέτουμε 13 πρέσες injection (10 Krauss Maffei , 2 Battenfeld,1 Demag)  κλειστικής ικανότητος από 45 έως 500 τόνους, παράγουμε ένα ευρύ φάσμα πλαστικών προϊόντων (οικιακά και βιομηχανικά είδη). Τα παραγώμενα προϊόντα ξεκινούν απο 3 gr και φτάνουν έως και 2000 gr για διαφορετικές  χρήσεις.


Στο χώρο επίσης λειτουργεί μηχανουργείο για την κατασκευή συντήρηση και επισκευή καλουπιών.
 

Διαθέτουμε επίσης  πλήρως αυτόματη μηχανή συσκευασίας Flowpack  είναι κατάλληλη για αεροστεγή συσκευασία σε φιλμ με τροφοδοσία πηρούνι , κουτάλι , μαχαίρι ,χαρτοπετσέτα κλπ  με συνεχή λειτουργία.


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
 

Η στατηγική της εταιρείας μας είναι η σταδιακή ανάπτυξη στον κλάδο της συσκευασίας με την καινοτομία την εξέλιξη των προιόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η συνεχής προσπάθεια για εκσυχρονισμό για την μείωση του λειτουργικού και παραγωγικού κόστους καθώς και το χτίσημο μακροχρόνιων σχέσεων με του πελάτες και προμηθευτές.

 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
 

Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και διαρκής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η υπευθυνότητα λόγων και πράξεων που καταλήγει στη διαχρονική ικανοποίηση του πελάτη. Η προσήλωση στην ποιότητα έχει ως επακόλουθο τα παραγόμενα προϊόντα να συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία χώρων με προσωπικότητα που κερδίζουν την προτίμηση των πελατών και την εκτίμηση των ανθρώπων του χώρου.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
 

Μηχανολογικός Εξοπλισμός


H εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ επενδύει συνεχώς σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος της Εταιρείας είναι να εισάγει τη νεώτερη τεχνολογία στην παραγωγική της διαδικασία, με σκοπό τόσο στην μείωση του κόστους παραγωγής για την παροχή ανταγωνιστικών τιμών όσο για και την παραγωγή προϊόντων ολοένα υψηλότερης προστιθέμενης αξίας. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες τις εταιρείας να απολαμβάνουν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.

Παραγόμενα Προϊόντα - Παραγωγική Διαδικασία
 

H εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ χρησιμοποιεί Α' ύλες υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλότητα της παραγωγής και την παραγωγή άριστων προϊόντων.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται στις εγκαταστάσεις της στην βιομηχανική περιοχή  Αχαρναί  Αττικής.